Creathlon

Zonnehof 41
3811 ND  Amersfoort

Tel: (033) 303 31 02

www.creathlon.nl

info@creathlon.nl

Privacy

© 2020

Please reload

Recent Posts

Relaties: het nieuwe WHY Magazine voor mavo en vmbo-t

March 8, 2019

1/4
Please reload

Featured Posts

Afstandsonderwijs in tijden van corona

March 20, 2020

Het zijn bijzondere tijden, zeker ook in onderwijsland. Met het sluiten van de scholen afgelopen weekend kwam veel opluchting, maar ontstonden ook veel vragen. Hoe moet het onderwijs nu doorgaan? Hoe kunnen we leerlingen op afstand toch zo goed mogelijk instrueren? Speciaal voor deze periode hebben wij een gratis actuele lesbrief gemaakt, waar leerlingen zelfstandig mee aan de slag kunnen! In deze blog lees je meer en download je het materiaal met handleiding. 

Gratis lesbrief 

Om jou als docent te ondersteunen bij het organiseren van afstandsonderwijs, hebben wij een speciale lesbrief gemaakt. Hierin maken leerlingen kennis met het begrip altruïsme, een onderwerp uit ons nieuwste magazine Geluk. Want hoe help je een ander zonder er zelf beter van te worden? Bestaat 'zuiver' altruïsme wel, of ben je stiekem altijd bezig met eigenbelang? Zeer actueel in tijden van corona, waarin er een beroep op ons allemaal gedaan wordt! 

Download de lesbrief en handleiding hier. 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us